juz

ASSALAMUALAIKUM,, TERIMA KASIH SUDI SINGGAH BLOG SAYA,,FOLLOW TAW!!
himpunan doa photo himpunandoa.gif

SENAMAN YANG MENCERIAKAN

       Asslamualaikum dan hye smua.. amacam ari ni?? ade baik tak?? ok.. jangan la sdey2 shje.. mari la kte hepy kn hidup kte ni.. bertmbh ceria... ari ni kita ade mood.. dan nk kongsi ng korang care senaman yang xberapap nk berat tp dapt happy kn korang dan kembali ceria.. ok... mari smua ikot tite mulakn aktiviti ni yea...


1-->
                                                              

haha.. mule2 kite men kt kple dulu yea... haha goyang macm ni ye... jangan lupe pasang la lgu yang menceriakn sekali.. ohh.yeah!!

2-->

              ok.. sekarang kte beraleh ketangan plak.. goyang kn lembut2 ke kiri dan ke kanan.. wahh~ klo uat kt tepi pntai bez ni.. keple 2 jgn lupe goyang2 skli..

3-->

                sekarang korang bergerak ke kiri dan ke kanan mcam dalm gmbr 2 yea.. mengikut irama muzik yea...

4-->

                     langkah yang seterusny goyang kn bdan 2 agk2 mcm gerudi skit...haha.. bukan inul goyang gerudi 2 yea...

5-->


                ok.. hayut kan tgn anda.. hayun lagi..!! hayun!! ohh yeah,.~ sonok x?? khehe.. terase angin membuai2 la...

6-->

              hah? lompat plak.. lompat jgn x lompat.. "lompat si katak lompat,, lompat!" hehe.. kan kene dgn irama lagu 2...

7-->


                         langkah yang terakhir~ joget dan bergoyang2 mengikut lagu... haha.. joget lagi...eewahh!! jangan malu2 yea kamo smua.. hehe.....

                           oklah.. smpai disni sahaja kite yea..... smoge bertemu lagi.... dan ceria2 sellu..... jangan lupe bersenam untuk kesehatan dri serta untuk slim kan badan..hehe...









LIKE AND KOMEN OK

2 orang yg memberi pendapat:

Life Is Beautiful said...

klaka lor....dah mcm kpop sudey ^_^

shakina@azrul said...

haha~ k.pop?? hehe.. pape pon bley...

Followers